IMPORTANT: This website uses cookies to help improve the visitor experience. Click here for more information.
AccentHansen

Woolwich Civic Centre, London

The facility comprises 18,000m2 providing civic office facilities, local service centres, a public library, business centre and public open space. The design integrates with an overall masterplan for Woolwich responding to the context, scale and fabric of the local environment, promoting social interaction with community and other stake holder bodies. The scheme will embrace the concept of the Government's 'better ways of working' initiative to deliver a building which provides modern, flexible and efficient workspace, and inspire collaborative working and enhanced productivity.

A notable feature is the long 100m double skin (thermal flue) glass facade.

Project Name: Woolwich Civic Centre
Location: London, UK
Client: London Borough of Greenwich
Architect: HLM Architects
Main Contractor: Wates
Product: Hansen CellGlazing™, Hansen Fasad™ and ThermoSpan™